Haluatko osaksi Wayne's Coffeen menestysreseptiä?

Wayne's Coffee kahvilaketju laajenee vauhdilla. Tuotemerkkimme tavoitteena on 1 000 kansainvälistä kahvilaa. Haluaisitko sinä olla mukana Suomen markkinoilla yms.kansainvälisessä ammattilaisten tiimissämme? Meidän tavoitteemme on olla maailman johtava franchise-periaatteella toimiva kahvilaketju.

Jos kahvilatoiminta on sinunkin intohimosi, sinulla on omaa pääomaa sijoitettavaksi ja olet valmis tekemään kovasti töitä meidän tuellamme, voit saada mahdollisuuden omistaa ja pyörittää Wayne's Coffee -toimipistettä omalla paikkakunnallasi.

Kiinnostuitko? Ilmoita siitä meille, ja me lähetämme sinulle lisätietoja.

Kaikki tiedustelut ja yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti.Varmista, että annat toimivan sähköpostiosoitteen, sillä rekrytointitiedot lähetetään tässä ilmoitettuun osoitteeseen.Onko sinulla ajokorttia?


Avio-/avopuoliso


Asumismuoto

Kuinka paljon pääomaa sinulla on käytettävissä ja sijoitettavissa omaan yritykseen?


Voitko saada lainaa oman sijoituksesi lisäksi omasta pankistasi tai muualta?Onko sinulla käytössäsi oma toimitila? Tätä ei missään nimessä vaadita, mutta se voi nopeuttaa prosessia.

Kuinka pian olisit valmis aloittamaan?


Mitä tapahtuu nyt?

Hakemuksesi käsittely kestää 2-3 viikkoa. Jos katsomme sinulla olevan edellytyksiä jatkoon, sovimme ajan haastatteluun. Tällöin kuulet myös lisää ketjustamme sekä franchise -ohjelmastamme. Ja toki aikaa on myös kysymyksille.

Jos molempien mielestä yhteistyön aloittaminen vaikuttaa hyvältä ajatukselta, allekirjoitamme esisopimuksen, jatkamme liikepaikan hakemisella ja rahoituksen suunnittelulla. Toivottavasti päädymme allekirjoittamaan yhteistyösopimuksen Wayne's Coffee -konseptin mukaisesta liiketoiminnasta! Prosessi yhteydenotosta kahvilan avaamiseen kestää noin 2-8 kuukautta.

Rekisteröinti on lähetetty, kun näytölle ilmestyy vahvistus.

Ystävällisin terveisin, Wayne's Coffee