Yökerhot

Iloisia yllätyksiä yöeläjille

Yökerhotarjonnastamme löytyy paljon vaihtoehtoja pubeista rentoihin karaokeravintoloihin ja rokahtavista yökerhoista kansainvälisiä artisteja tarjoileviin klubeihin. Iltaravintolamme soveltuvat erinomaisesti myös erilaisiin yksityis- ja yritystilaisuuksiin suurten kapasiteettiensa vuoksi.

Suosituimpia yökerhojamme ovat muun muassa Viihdemaailma Ilona, Skohan Helsinki, Fat Lady, London, Roska sekä Union – Work and Leisure Club.

Tutustu yöravintoloihimme ohesta!

Mango DiscoBar

Mango DiscoBar

Oulu

Mango DiscoBar yhdistää baarin ja discon parhaat ominaisuudet: kiireettömän baarin henkilökohtaisen palvelun ja rennon ilmapiirin sekä kaupungin parhaat tanssilattiat. Uutuusklubi on saanut vaikutteensa kaukaa Karibian, Väli- ja Etelä-Amerikan baareista sekä paikallisten kaupunkien katukuvasta.

ravintola.fi

Teatro

Teatro

Vaasa

Väli-Amerikasta värimaailmansa ja tunnelmansa ammentava räiskyvä Teatro on moderni ja monipuolinen vivahde Vaasan yöelämään. Noin 800 juhlijaa vetävä yökerho koostuu neljästä erilaisesta osastosta: pubista, livepuolesta, ysäriosastosta ja bilekaraokepuolesta.

Skohan

Skohan

Helsinki

Skohan on Cheekin kanssa yhteistyössä toteutettu Stadin viilein yökerho, joka palvelee bilekansaa keskiviikosta lauantaihin. Tuhannen asiakaspaikan yökerho tarjoaa kolme erillistä tilaa, lämmitetyn terassin hulppeilla näkymillä sekä kovimmat klubikeikat.

Viihdemaailma Ilona

Viihdemaailma Ilona

Joensuu • Kuopio • Oulu • Seinäjoki • Tampere

Huippusuosittu aikuisten yökerho, jossa yhden oven takaa avautuu koko yöelämän kirjo. Pettämätön kokonaisuus palvelua, ohjelmaa ja miljöötä. Live club tarjoaa korkeatasoiset puitteet livemusiikin kuunteluun ja maamme ykkösrivin orkesterit. Karaokebaarissa illan tähtiartistina on asiakas itse. Ilonan katon alta löytyy myös kansainvälisiä tuulia puhkuva pubimainen yökerho London ja monia muita jännittäviä osioita aikuiseen makuun.

ravintola.fi

Sinari

Sinari

Rauma

Sinari on viihdettä jo vuodesta 1992. Juhlataloksi itseään tituleeraava ravintola tarjoaa monipuolista menoa aikuiseen makuun. Sinarista löytyy kolme eri puolta: tanssiravintola, kansankuppila ja klubipuoli.

ravintola.fi

The Circus

The Circus

Helsinki

Keskellä Kampin sykettä sijaitsee yksi Suomen kuuluisimpia keikkapaikkoja. The Circus on täysiverinen rock-klubi, jossa vierailee maailmantähtiä viikottain. The Circus soveltuu myös erinomaisesti yritystilaisuuksien järjestämiseen.

ravintola.fi

Union Work & Leisure Club

Union Work & Leisure Club

Tampere

Yökerho Union – Work & Leisure Club Tampereella on kahden eri maailman liitto: yläkerran tehdasmiljöötä jäljittelevässä industrial-klubissa jylläävät listahitit, huippu-DJ:t ja nimekkäät esiintyjät, alakerrassa aika kuluu värikkäitä tiki-drinksuja siemaillen, rennon reggaen, R’n’B:n ja hip hopin sykkeessä.

ravintola.fi

Bar Soolo

Bar Soolo

Kotka

Bar Soolon yli 11 000 karaokebiisin valikoimasta löytyy taatusti jokaiselle jotakin laulettavaa! Nuorekas ja rento ilmapiiri luovat viihtyisät puitteet mukavalle illalle.

ravintola.fi

Escape

Escape

Jyväskylä

Escape on Jyväskylän kuumin, villein ja upein yökerho, joka on suunniteltu miellyttämään kaikkia aisteja. Viimeistely ja laatu ovat läsnä kaikkialla.

ravintola.fi

Ranta

Ranta

Tampere

Tampereella Ratinan suvannon äärellä sijaitseva yli 1200-paikkainen kesäravintola Ranta pitää sisällään kaupungin suurimpiin lukeutuvan jättiterassin, trooppisen ruokalistan ja iltaisin toimivan yökerhon. Kesäisten terassiannosten takana ovat Suomen kokkimaajoukkueen kapteeni Kristian Vuojärvi sekä ravintola Poron keittiöpäällikkö Mikko Smeds.

ravintola.fi

London

London

Jyväskylä • Lohja • Tampere

London on pubimainen ja rento yökerho, jossa yhdistyvät musiikki, kattava hanavalikoima ja pidennetyt aukioloajat. Londonin musiikkimaailma on yhdistelmä aikuisrockin ja -popin 80-luvun parhaista paloista aina nykypäivään. Asiakkaiden viihtyvyydestä huolehtii osaava ja kokenut henkilökunta.

ravintola.fi

Fat Lady

Fat Lady

Tampere

Yökerho, jonka interiööri on hiottu kansainväliselle huipputasolle. Aktiivisen juhlijan mieltymyksiin sovitettu upea ravintola, jossa ääni- ja valotekniikka on viimeisteltyä, VIP-tilat korkeinta laatuluokkaa ja mahdollisuudet rajattomat.

ravintola.fi

Iisoppi

Iisoppi

Nokia

Yökerho Iisoppi on toiminut nokialaisten tuttuna kohtaamispaikkana jo useamman vuosikymmenen. Tanssilattialla soivat kuumimmat nykyhitit ja muistoja mieleen nostattavat klassikkobiisit. Nykyaikaiset valot, huippuluokan äänentoisto ja taitavat dj:t takaavat tunnelman.

ravintola.fi

Gloria

Gloria

Joensuu

Gloria Night on aikuisille suunnattu rentoutumispaikka, joka tarjoaa viihdykettä yömyöhään saakka. Laaja tuotevalikoima, osaava ja ystävällinen henkilökunta sekä aina iloinen tunnelma takaavat onnistuneen illanvieton.

ravintola.fi

Domino

Domino

Rauma

Vuonna 1933 rakennetussa funkkistalossa sijaitseva yökerho Domino on aikuisten juhlijoiden yökerho. Samassa rakennuksessa toimii suosittu ruokaravintola Mr. Jones ja Best Western Hotelli Raumanlinna.

ravintola.fi

Cabaret

Cabaret

Pori

Porin yöelämän monipuolisin bilemekka, jossa kolme osastoa tarjoavat kaiken ikäisille vilskettä aamun tunneille saakka. Discossa pauhaa tämän päivän kuumimmat hitit, Armaan puolella tunnelmoidaan suomipopin, ysärihittien ja vanhojen klassikoiden tahdissa ja Tuborg-bilekaraoke laulattaa niin sooloilijoita kuin kokonaisia pöytäseurueitakin.

ravintola.fi

Bricks

Bricks

Tampere

Bricks on tyylikkään rento bileravintola Tampereen keskustassa Hämeenkadun varrella. Pubin puolen tanssilattian täyttää 70- ja 80-luvun disco, pop, sekä rock Finnhitseillä höystettynä. Takaosan Night Bricks soittaa suosittua rytmimusiikkia aina 90-luvulta tähän päivään asti.

ravintola.fi