Muu viihde

Pubeista pakopeleihin, keikoista keilaukseen

Viihdekategoriaan kuuluvat yhtiömme ravintolalaivat, pubityyliset ravintolat, keikkapainotteiset ravintolat, peli- ja viihderavintolat sekä Run Out -pakopelihuoneet.

Muun muassa ravintolalaivat Little Joe, Laituri ja Suvilaiva, Paapan Kapakka, Henry’s Pub, Hernesaaren Ranta sekä pelipaikat Galaxie Center, Space Bowling & Billiards ja Viihdekeskus Crazy ovat yhtiömme suosittuja viihde- ja seurustelupaikkoja.

Tutustu seurustelu- ja viihderavintoloihimme ohesta!

Hernesaaren ranta

Hernesaaren ranta

Helsinki

Nauti kesäpäivästä ja rantatunnelmasta Helsingin keskustan kupeessa! Hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitseva Hernesaaren ranta tarjoilee ainutlaatuisen kattauksen raikkaita suvijuomia, streetfoodia, kesäaktiviteetteja, hauskoja tapahtumia ja rannalla rentoutumista.

ravintola.fi

Ruby & Fellas

Ruby & Fellas

Tampere

Irlantilaista ystävällisyyttä ja reilua pubiruokaa. Kosken rannassa sijaitseva Ruby tarjoaa trubaduureja ja deejiitä sekä laajan valikoiman hanatuotteita ja tuontioluita.
Onnistunut yhdistelmä saarivaltion henkeä ja skandinaavista meininkiä!

Café Europa

Café Europa

Pori • Tampere

Olohuone keskellä kaupunkia. Legendaarisen maineen ja Tampereella lähes 20 vuoden iän saavuttanut Café Europa tarjoilee herkkuja eteläeurooppalaisen keittiön innoittamalta ruokalistalta ja sesongit huomioivalta juomalistalta. Europassa viihdytään joka päivä keskipäivästä yömyöhään, viikonloppuisin tunnelmaa kohottavat kaupungin kuumimmat dj:t ja akustiset live-bändit.

ravintola.fi

Ravintola Piste

Ravintola Piste

Ruka

Taukopaikka, lounas, à la carte, after ski -bileet – kaikki yhdessä pisteessä! Aivan Rukan länsirinteiden juurella sijaitseva Piste elää päivän ja sesongin mukaan tarjoten ruoka- ja juomaelämyksiä aamupäivän ensimmäisestä cappuccinosta aina illan viimeiseen tuoppiin.

ravintola.fi

Little Joe

Little Joe

Tampere

Tampereella Ratinan suvannossa kesäeläjiä palvelee ravintolalaiva Little Joe, joka tarjoilee kannellaan viihtyville niin viilentäviä juomia kuin maukasta ruokaakin.

ravintola.fi

Jack the Rooster

Jack the Rooster

Tampere

Jack the Rooster on paitsi herkullisia annoksia ja tulisia siipiä tarjoileva seurusteluravintola, myös maankuulu keikkapaikka. Roosterissa viihtyvät sulassa sovussa rokkarit ja businessporukat. Keskellä Tampereen kansallismaisemaa sijaitseva suosittu terassi palvelee niin kauan kuin lämpöä riittää.

Laivaravintola Suvi

Laivaravintola Suvi

Tampere

Suvi-laiva on kuulunut olennaisesti Laukontorin idylliin ja tamperelaiseen kesäkulttuuriin vuodesta 1992 lähtien. Suosittu laivaravintola avaa ovensa aina huhtikuun lopulla järjestettävien kalamarkkinoiden aikaan ja nostaa ankkurinsa ylös syyskuun alussa. Suvi-laivalla viihtyy kesäpäivänä pitkään ihanan sinisissä maisemissa.

ravintola.fi

Space Bowling & Billiards

Space Bowling & Billiards

Pori • Tampere

Space Bowling & Billiards on huikea viihdekeidas ja koko perheen ajanviettokeskus. Spacessa on 8 hohtokeilausrataa, joissa yhdistyy keilauksen hauskuus sekä silmiä ja korvia hivelevä ääni- ja valomaailma. Biljardipuolelta puolestaan löytyy 10 biljardipöytää sekä 3 snooker-pöytää. Janoisia asiakkaita palvelee tietysti avaruusteemoitettu baari.

ravintola.fi

Pub Ikkuna

Pub Ikkuna

Helsinki

Loistavalla paikalla, tapahtumien 
keskipisteessä Kampin Narinkkatorin kupeessa sijaitseva Pub Ikkuna hemmottelee asiakkaitaan hyvällä palvelulla, erittäin kohtuullisella hinnoittelulla sekä 150:llä tuumalla taulutelevisioita, joista seurataan urheilutapahtumia.

ravintola.fi

Ravintola Patarouva

Ravintola Patarouva

Tampere

Legenda Epilästä. Kotoisa tunnelma ja ruokaa, joka menee suoraan sydämeen. Oiva poikkeamispaikka työpäivän jälkeen ja viihtymiskeidas illan ratoksi.

ravintola.fi

Alepub Turku

Alepub Turku

Rehellinen baari, rehellisellä meiningillä. Ale Pub ei hienostele vaan kutsuu reilusti istahtamaan ja ottamaan rennosti. Kulmakuppilan henkeä ja asiakasystävällistä palvelua.

Paapan Kapakka

Paapan Kapakka

Tampere

Tampereen keskustassa sijaitseva, vuonna 1992 perustettu Paapan Kapakka on paikka, jossa kohtaavat jazzin, oluen ja välittömän tunnelman ystävät. Keskeisen sijainnin ja mukavan tunnelman johdosta asiakaskunta koostuu jazz-diggarien lisäksi satunnaisista ohikulkijoista ja aikuisista illanviettäjistä.

ravintola.fi

Kirjurin kesäravintola

Kirjurin kesäravintola

Pori

Kirjurin kesäravintola on upeassa jugendhuvilassa, Porin Kirjurinluodon sydämessä sijaitseva idyllinen ruokaravintola. Tilavalta 300-paikkaiselta terassilta avautuu ainutlaatuinen näkymä Kokemäenjoen varteen ja Porin Etelärantaan. Ravintolan sisätiloissa palvelee 60 asiakaspaikkaa. Tila soveltuu erinomaisesti myös yritys- ja yksityistilaisuuksien järjestämiseen.

Kesäravintola Laituri

Kesäravintola Laituri

Tampere

Kesäravintola Laituri sijaitsee Tampereen Ratinassa. Stadionin puolelle ankkuroidun ravintolalautan upealle terassille mahtuu 400 henkeä, missä aurinko hellii iltamyöhään. Viilentävien drinkkien lisäksi Laiturilla nautitaan herkullisen kesäisistä annoksista.

ravintola.fi

Hollywood Bowling & Billiards

Hollywood Bowling & Billiards

Jyväskylä

Monipuolinen viihdekeskus tarjoaa vauhtia kaikenikäisille. Hulppeat tilat pitävät sisällään 11 hohtokeilarataa, 9 pool-pöytää, snookerpöydän sekä curlingradan. Pelatessa on mahdollisuus eläytyä Hollywoodin maailmaan tunnettujen elokuvakohtausten keskellä.

ravintola.fi

Henry’s Pub

Henry’s Pub

Helsinki

Henry’s Pub tarjoaa musiikkia niin livenä kuin levyltäkin. Henry’s Pub avattiin Helsinkiin vuonna 2006. Elävää musiikkia on tarjolla joka torstai bändi-illan merkeissä.

ravintola.fi

Harry’s

Harry’s

Jyväskylä

Englantilaista pubikulttuuria vaaliva Harry’s on huolellisesti hiottu ravintolakokonaisuus, joka on täynnä aitoa saarivaltion tunnelmaa. Englantiin makumatkalle johdattavan, vilkkaasti vaihtuvan erikoisolutvalikoiman lisäksi pubin valtteja ovat loistosijainti kaupungin ytimessä sekä kahden kadun suuntaisesti levittyvä terassi.

Kuppila Wäinö

Kuppila Wäinö

Hämeenlinna

Kansankuppila Wäinö tarjoaa edullisia juomia, mukavaa seuraa ja rentoa menoa! Ravintolaan on helppo poiketa, sillä se löytyy aivan kaupungin keskeiseltä sijainnilta torin kulmalta.

ravintola.fi

Galaxie Center

Galaxie Center

Seinäjoki • Tampere • Turku

Biljardipelaajien ykkösvalinta. Ammattilaiselle, harrastajalle, kaveriporukoille tai yritystilaisuuksiin. Biljardin lisäksi Galaxie Centeristä löytyy muutakin peliviihdettä mm. pöytäcurlingia, lautapelejä, videopelejä. Lisäksi Galaxiessa palvelee tietysti myös täyden palvelun baari.

ravintola.fi

Crazy Viihdekeskus

Crazy Viihdekeskus

Tampere

Värikäs ja viihdyttävä Crazy Viihdekeskus tarjoilee minigolfia ja curlingia Tampereen keskustassa sekä tietysti uskomattomat elämyshuoneemme: Run Out -pakopelihuoneen, Vihahuoneen sekä sysipimeän Dark Room: Ihmiskoe -pakopelihuoneen. Täällä viihtyvät niin työ- ja kaveriporukat kuin perheetkin!

ravintola.fi

Vihahuone

Vihahuone

Tampere

Tampereelle Crazy Viihdekeskuksen tiloihin aukesi tammikuun 2018 lopulla tiettävästi Suomen ensimmäinen Vihahuone. Huoneessa saa paiskoa tavaroita rikki erilaisilla apuvälineillä ilman siivousvelvoitetta tai huonoa omaatuntoa. Valittavana on päivän tuntemusten mukaan neljä suorituspakettia: Kiukku-, Viha- ja Raivo-paketit, joiden kesto on 10–20 minuuttia.

ravintola.fi

Dark Room: Ihmiskoe

Dark Room: Ihmiskoe

Tampere

Tampereelle Crazy Viihdekeskuksen yhteyteen alkuvuonna 2018 auennut Dark Room: Ihmiskoe on tiettävästi Suomen ensimmäinen sysipimeä pakopelihuone. Koettelemus alkaa sidottuna ja tehtävänä on karata tunnin kuluessa pimeästä mielisairaalasta pelkkien ääniohjeiden avulla. Mikäli kantti kestää, tervetuloa kokeilemaan!

ravintola.fi

Passion Food & Bar

Passion Food & Bar

Jyväskylä

Havaijin surffitunnelmaa henkivä Passion lainelautoineen ja palmupuineen on täydellinen paikka niin kahvitteluun, lounashetkelle kuin pidempäänkin illanviettoon. Ruokalistalta löytyy apua isoon ja pieneen nälkään, sunnuntaisin tarjolla on monipuolinen brunssi.

ravintola.fi

Bar Passion

Bar Passion

Tampere

Legendaarinen Bar Passion tarjoilee kävijöilleen hyvää musiikkia, laadukasta palvelua sekä kukkaroystävällisiä hintoja miellyttävässä ravintolamiljöössä. Päivisin suosittu kahvipaikka muuntautuu iltaisin nuorekkaaksi seurustelu- ja kohtaamispaikaksi sekä urheilutapahtumien ja -kanavien seuraamisareenaksi.

ravintola.fi

Ale Pupi

Ale Pupi

Jyväskylä • Tampere

Ale Pupi on tehty kaikenikäisille aikuisille, jotka haluavat nauttia ja rentoutua siistissä ympäristössä. Koko kansan olohuoneeksi muodostunut Ale Pupi tarjoaa kävijöilleen hyvän juoman ja seuran lisäksi karaokea, ajankohtaisia urheilulähetyksiä screeniltä ja monenlaisia seurapelejä.

Run Out

Run Out

Tampere

Run Out -pakopelihuoneet sijaitsevat Tampereen keskustassa Crazy Golfin yhteydessä. Huoneiden audiovisuaaliset efektit, vaihtelevat pulmatehtävät sekä monipuoliset toiminnallisuudet tarjoavat hupia niin pelien konkariystäville kuin ensikertalaisillekin. Kahdella huoneella on kummallakin oma mysteerinsä, joka pelaajien on ratkaistava päästäkseen ulos. Run Out on ensimmäinen pakopelihuone Suomessa, jolla on anniskeluoikeudet.

ravintola.fi